The poko dibereskeun-rate Sistim revolving

Nyaeta pokok dibereskeun-rate revolving mindeng ditempo dina gajian kartu kayaning, tapi lamun sabenerna dipak?, oge bakal loba jalma teu nyaho kumaha carana repay.
waktos Ieu bareng jeung kaunggulan jeung kalemahan tina sistem revolving dibereskeun-rate poko bakal diwanohkeun.

 

patali / nu poko jeung bunga dibereskeun-rate revolving
patali / nu poko kasaimbangan slide na sk?ma repayment interest lempeng-garis

 

naon anu poko dibereskeun-rate revolving

poko sistim revolving dibereskeun-rate na, di nu saimbang predetermined kana waktu kontrak ieu diasupkeun kana, hal anu baris ngalakukeun repayment bulanan.
Husus, dikali laju dibereskeun nepi poko, jumlah duit tambah interest dikali nyata per annum on gajian anu mangrupa baki, bakal nangtukeun salaku jumlah repayment bulanan duit.

 

Mun conto husus

conto nyirorot kasaimbangan 4% kiridit konsumen di rate dibereskeun poko revolving, injeuman 100.000 yen laju dipikaresep taunan 10%, itungan geus kieu Ieu bakal.
100.000 yen × 4% + (100.000 yen × (10 ÷ 12 bulan)) _ x000D_ = 4.000 yen + (100.000 yen × 0,83%) _ x000D_ = 4, Urutan nyieun kasaimbangan 830 yen hutang

 

turun pikeun tiap repayment, ?ta dicirikeun ku akang ka handap repayments alami bulanan unggal bulan. _X000D_ kasus bulan di handap,
((\ 100.000 yen -4830) × 4%) + (\ 100.000 yen -4830) × 0,83%) _ x000D_ = (95.170 yen × 4%) + (\ 95.170 × 0,83%) _ x000D_ = eta bakal 3807 yen Tasu790 yen
= 4.597 yen
.
b?dana nya?ta antara 233 yen kalindih, sanggeus genep bulan ku ngagunakeun nyirorot-kasaimbangan anjeun bisa kaluar di deukeut 3000 yen mun 5000 yen.

 

kauntungan tina

poko dibereskeun-rate revolving istighfar t?h y?n angka repayment kali bisa diitung sateuacanna.
pikeun bulanan gampang ngartos kumaha eta mulih sabaraha poko nyaeta, jumlah repayment ahir kali oge merenah tur gampang ngartos.
og? pikeun jalma ngagunakeun pikeun lembaga keuangan kahiji kalina, bakal disebutkeun yen bisa rencanana pamak?an. Jumlah janten

 

repayment og?, nya?ta kaunggulan badag alatan kurang poko jeung bunga dibereskeun-rate Sistim revolving. Kusabab aya og? metoda pikeun museurkeun repay
poko, bakal lobana kali bisa diteken had? dieu loba tangtu. Lamun
tentatively injeuman 100 juta sarta Jumlah kali 200 kali caket dieu, aya kali lamun b?dana ngeunaan 15 taun, dilahirkeun di itungan po?.

 

kanyataan yen Jumlah repayment t?h leutik, nyaeta anu merlukeun jumlah kirang dipikaresep. Lamun injeuman
50 juta sarta b?dana antara pokok na sistem revolving interest dibereskeun-rate bakal kacida ged?na tur ngeunaan 150.000 yen.
Kusabab tina b?dana leutik dina waktu repayment bulanan, bakal moal sababaraha jalma nu teu aya bewara b?dana.

 

disadvantage

salaku kalemahan sistem revolving dibereskeun-rate poko, jumlah repayment bulanan, aya hiji titik anu diatur janten leuwih luhur ti pokok na sistem revolving interest dibereskeun-rate.
Ieu alatan jumlah duit nu penc?t nu poko, leuwih badag batan metoda repayment lianna. Malah mun laju dipikaresep
nyaeta sami, Anjeun bisa kudu beda antara 10.000 yen deukeut beungbeurat ka domp?t anjeun dilahirkeun.

 

The ayeuna, oge leres yen hiji parusahaan finansial leutik incorporating nu poko dibereskeun-rate Sistim revolving.
Ku sabab eta, sanajan upami anjeun hoyong lamun milih m?tode ieu, tempat kahiji nu bisa parusahaan teu diatur.

 

salajengna, disebutkeun yen euweuh urusan kumaha repayment ngaronjat, alatan teu m?s?r t?h nya ?ta anu revolving kiridit, aya oge resiko tina p?rioda repayment janten panjang ti injeuman normal.
Sanajan kitu, lamun kana?kan jumlah set duit, nya kaunggulan bisa repaid di antara maranehna timing mimiti.

 

kana

pokok Ringkesan


poko dibereskeun-rate Sistim revolving ieu injeuman, dikali laju dibereskeun predetermined, nyaeta naon nu repayment tina jumlah duit tambah dipikaresep. Salaku kauntungan
, ?ta rupa bisa jadi disebutkeun y?n Jumlah bulan ka repay bisa diitung ti mimiti.
og? dina jumlah repayment duit, sahenteuna di ngabandingkeun jeung m?tode sejen, anjeun teu kudu salempang ngeunaan Mayar loba dipikaresep.

 

sisi s?j?n, salaku kalemahan, repayments badag dilarapkeun ka bulanan, eta bakal dibikeun nyaeta ?ta.
lamun nyewa nyaeta sanajan aya dina ratusan r?bu, sok sanajan gede jumlah duit jadi modal pikeun tempat, Anjeun kedah milih tina ngartos.

 

Sajaba ti ?ta, lantaran aya sababaraha pausahaan nu geus dipigaw? dina poko dibereskeun-rate metoda revolving, gumantung kana timing nu diperlukeun duit nu peryogi nyieun parusahaan ka milih taliti.
kana sistem revolving dibereskeun-rate poko ieu injeuman poko, dikali laju dibereskeun predetermined, ?ta naon nu repayment tina jumlah duit tambah dipikaresep. Salaku kauntungan
, ?ta rupa bisa jadi disebutkeun y?n Jumlah bulan ka repay bisa diitung ti mimiti.
og? dina jumlah repayment duit, sahenteuna di ngabandingkeun jeung m?tode sejen, anjeun teu kudu salempang ngeunaan Mayar loba dipikaresep.

 

sisi s?j?n, salaku kalemahan, repayments badag dilarapkeun ka bulanan, eta bakal dibikeun nyaeta ?ta.
lamun nyewa nyaeta sanajan aya dina ratusan r?bu, sok sanajan gede jumlah duit jadi modal pikeun tempat, Anjeun kedah milih tina ngartos.

 

Sajaba ti ?ta, lantaran aya sababaraha pausahaan nu geus dipigaw? dina poko dibereskeun-rate metoda revolving, gumantung kana timing nu diperlukeun duit nu peryogi nyieun parusahaan ka milih taliti.