Naon anjeun cache kedah wanoh kana nginjeum duit

Dina taun anyar ?ta mesin kontrak unmanned janten Mitsukareru jadi mana bae di kota teh, cache aplikasi tina geus bisa gampang ti m?m?h.
tanpa unggal waktu perlu ngalakukeun prosedur dina loket, ku sual tur ngajawab s?si sahiji dokum?n jeung urutan tina sababaraha menit nu geus dieusian, sabab anu bakal marios ka propriety of lending. Kitu cenah
, pikeun jalma nu keur tempo nyobian nganggo pikeun kahiji kalina mesin kontrak unmanned, jenis dokum?n anu diperlukeun, Anjeun og? bisa boga jenis hariwang teu terang naha UN dilumangsungkeun dina prosedur.
kituna waktos, urang bakal ngawanohkeun naon nu peryogi dina waktu aplikasi cache.

 

dokumen id?ntifikasi anu diperlukeun

Mun anjeun anu cache keuangan konsumen, jeung sajabana, kahiji anu diperlukeun teh dokum?n id?ntifikasi.
The dokumen id?ntifikasi, nujul kana
nu ? Ngaran
? Alamat
? tanggal kalahiran reliably
digambarkeun kartu identitas resmi, mangrupakeun salah sahiji umum, lis?nsi supir urang atawa paspor, jeung sajabana Ieu bakal kawas.
dina waktu aplikasi mana, Anjeun butuh salah nu geus bisa reliably mastikeun y?n teu aya kasalahan di informasi.

 

Sajaba ti ?ta, dokum?n id?ntifikasi teu diperlukeun ngalebetkeun nu aslina, dasar keur percetakan jeung dikintunkeun dina salinan hideung-na-bodas sapertos. Dina lis?nsi
paling sering dipake supir urang, mangga dicatet y?n anjeun kudu boga salinan dua sisi dina kasus ieu.
kana sejen, naon bisa dipak? salaku dokumen id?ntifikasi, paspor sarta kawas.
ngaping, tur maran?hna geus kadaluwarsa, sabab aya kamungkinan anu dianggap hiji dokum?n id?ntifikasi sah, anu konfirmasi tina deadline di Hayu urang teu poho.

 

Naon anu diperlukeun dina sababaraha kasus

Dina lolobana keuangan konsumen, urang nerapkeun cache lamun aya dokum?n id?ntifikasi jeung segel.
, kitu jeung lamun peminjam sahiji parusahaan injeuman gaduh angka nu gede ngarupakeun, dina kasus cache total nu ngaleuwihan jumlah nu tangtu, teu boga sahanteuna y?n anu diperlukeun pikeun misahkeun buktina panghasilan.

 

hubungan sertipikat panghasilan, keur duit injeuman, nya?ta bahan pikeun hiji kalawan kamampuhan repayment papanggih deui ditangtukeun. ragrag
utamana payslips na withholding dieunakeun, dina sp?sifikasi gaji, dina urutan ngabuktikeun y?n ?ta t?h panghasilan stabil, Anjeun bisa jadi dipenta pikeun ngalebetkeun babarengan, kayaning dua bulan sam?m?hna.
cache sababaraha terampil dina seni, sabab bisa ngagantikeun a jelas pisan sanajan di kayaning sertipikat panghasilan jeung bewara pajeg, bakal nedunan kontrak lemes keur teu panik sarta tetep diteken og? pikeun metoda kontrak of occupations pre-sorangan sarta terampil dina kasenian.

 

kasus jalma anu bisa dipake salaku budi proprietor atawa lance b?bas, buktina panghasilan bakal laporan putusan. Pikeun lamun anjeun deficit ngad?klarasikeun
taun sam?m?hna, henteu kirang kasus nu injeuman janten h?s?.
Alesan keur ieu nu nangtukeun garis wates jumlah cache, maran?hanana y?n total jumlah r?gulasi.
ku hukum ieu, injeuman leuwih ti hiji-katilu tina panghasilan taunan geus jadi m?kanisme nu teu bisa dipigaw?, abdi sharing janten kurang kamungkinan salaku ujian ti stabilitas teu a budi proprietorship nyaeta cache.

 

Lamun nginjeum leuwih ti

nyaeta
dibandingkeun jeung injeuman normal, lamun ngadaptarkeun deui cache, aya cara nerapkeun pikeun injeuman nu ieu diamankeun ku real estate.
imah atawa kantor, geus naon nu bisa dipak? nalika aya sarta lahan lianna. Jumlah duit nu bisa jadi
injeuman oge, kalayan hormat ka pangajen real estate bakal tiasa make ngeunaan 50% nepi ka 70%. gajian

 

collateralized ku real estate, sajaba dokum?n id?ntifikasi pribadi tur sertipikat panghasilan, Anjeun kudu dokum?n id?ntifikasi real estate, kayaning sertipikat ti urusan didaptarkeun.
Di sagigireun ieu, perjangjian atanapi nu diperlukeun nalika ngalamar jaminan, hayu urang dicatet y?n perlu jadi siap pikeun formulir aplikasi.

 

Ringkesan

nalika ngajalankeun

cache, nginjeum Anjeun kudu gaduh dokumen informasi jalma bisa ningali.
salaku dokumen id?ntifikasi ?ta, sangkan kaluman of id?ntifikasi anjeun tiasa ningali alamat jeung tanggal lahir.
ngalebetkeun sagala salinan, perhatian bag?an nyitak Hayu urang bari disiapkeun ku kituna teu bisa ipis.

 

Lamun nginjeum sabagian deui duit, dina kasus kakalian cache, hal anu penting pikeun ninggalkeun nyiapkeun dokumen ngabuktikeun sharing tambahan. Dina kasus jalma anu keur ngalakonan usaha dina
individu, pajak balik anjeun terang ka taun fiskal panungtungan tina jualan na kauntungan bakal diperlukeun salaku sertipikat panghasilan.
aya panghasilan ajeg, hayu urang nyieun kaluman minangka bukti kamampuhan pikeun mayar.

 

Sajaba ti ?ta, keuangan konsumen, dina kasus anu hoyong nyimpen ny?wa dana koheren, Disarankeun nedunan cache dina jaminan real estate.
nempatkeun salaku jaminan wangunan, kayaning kantor atawa imah, injeuman anu mungkin atanapi tina naha atawa henteu dina watesan ngitung nilai real estate geus rengse. Dokum?n bisa dikintunkeun
loba, nepi ka ujian anu r?ngs? anu penting pikeun boga margin waktos.