Tapi nyaeta sistem y?n jumlah total peraturan anu og? ieu diulas di koran tur warta bari katukang, jadi jauh keur urang anu teu boga ujung di hutang, bakal jadi loba jalma nu di bumi teu nyaho naon nu...