Avantazhet dhe disavantazhet e huazimit t? parave n? bank?

Kjo ?sht? nj? ndjenj? e fort? bank? e siguris? n? kuptimin q? t? marr? hua parat?, por sepse ka lloje t? ndryshme t? planeve dhe kredive, t? cilat mund t? jen? disa njer?z se vendimi ose nuk rrin? mir?.
P?rve? k?saj, p?rfitimet p?r t? marr? hua n? bank? ?sht? e r?nd?sishme sigurisht q? t? kuptoj edhe disavantazhet.

 

n? bank?, t? tilla si merit?

bankave dhe financave t? konsumit p?r t? marr? hua, n? se ka nj? shum?llojshm?ri t? huadh?n?sve, ?sht? p?r t? marr? hua para nga banka do t? p?rfshijn? p?rfitime t? tilla si n? vijim.

 

?sht? norma t? ul?ta interesi, n? var?si se si t? p?rdorin

kredi

kart? bankare, normat e interesit n? krahasim me t? financave t? konsumit ka qen? vendosur ul?t.
N? ve?anti, kredia multi-q?llim, i quajtur nj? kredi t? lir?, gjithashtu ka nj? bank? q? mund t? merren me qira n? nj? shkall? shum? t? ul?t interesi prej rreth 4%.
Prandaj, edhe pak e huamarrjes, do t? duhet m? pak barr? n? koh?n e shlyerjes.

 

N?se zbatimi i huamarrjes ?sht? edhe rasti i qet? i

bank? t? bazuar n? Internet, n? qoft? se nj? person i cili ka nj? llogari m? par?, do t? p?rfitoj? edhe pik?n e aplikimit ?sht? e qet?.
adres?n ose emrin, p?r t? tilla si mosha dhe vendin e pun?s tashm? ?sht? regjistruar, pasi do t? p?rfundoj? n?se mbushur, t? tilla si situata huamarrjes. Sepse q? lejon aplikimin nga
smartphone, ?sht? gjithashtu e sigurt n? njer?z nuk kan? koh? ose pun?n si apo pun?t e sht?pis?.

 

P?rve? k?saj, bankat kan? qen? transferimi origjinal paga e llogaris?, ajo shpesh ?sht? informacion t? kreditit t? marr? n? shqyrtimin e lart? se institucionet e tjera financiare.
nj? rezultat, sepse disa mund t? ?oj? n? rritjen e normave t? ul?ta t? interesit dhe shuma maksimale e parave, nga vlera, n?se Para s? gjithash bank?n e tyre kryesore mendoni p?r caching, sepse ?sht? i rekomanduar.

 

fondet kohezive edhe paqen e mendjes kur keni nevoj? < / H2>

rastin e kredis? konsumatore, edhe pse shqyrtimi i huamarrjes relativisht t? lirshme, limiti i par? ?sht? zakonisht rreth 500,000 nga 100,000.
Megjithat?, kur kredive n? bank?, ajo gjithashtu nuk ?sht? e pazakont? q? afati ?sht? caktuar aq i lart? sa 10 milion? jen nga 5 milion? jen.
Megjithat?, kjo ?sht? nj? histori q? kredi e makinave dhe pasurive t? patundshme ?sht? kryesor. Kur kredive n? em?r t?
tilla shpenzimet e jetes?s, deri n? nj? t? tret?n e t? ardhurave, dhe p?r shkak se ajo ?sht? e p?rcaktuar me ligj, pa marr? parasysh sa shum? nuk mund t? kryhet huamarrjes vet?m n? k?t? kufirin e sip?rm.

 

aplikimi juaj P?rmbledhje ka t? ngjar? t? kredis?

m? shum? jan? p?rmbledhur huamarrja "konsolidimin e borxhit" ?sht? gjithashtu, ju mund t? p?rdorni n? huamarrjes nga bankat.
Kjo ?sht? gjithashtu nj? sh?rbim i kredis? bankare unike q? shuma maksimale ?sht? vendosur t? rritet. Q? nga ajo ?sht? e mundur p?r t? shtypur normat
interesit dhe interes shum?, ju do t? jet? e sigurt edhe njer?z q? jan? n? v?shtir?si n? shlyerjen.

 

?sht? edhe koha q? ha disavantazhet para huamarrjes

N?se ju huazoni para n? bank?

, aplikimi mund t? b?het nga t? tilla si Interneti apo nj? dritare.
Megjithat?, drejt?sin? e rezultatit t? provimit ka b?r? ndoshta pas disa dit?sh nga dita e nes?rme. N?se ju t? marr? hua shum?n e parave
sidomos bashku ?sht?, n? shqyrtimin minuta Le t? theksohet se kjo merr koh?.

 

financave t? konsumit, si dhe n? vitet e fundit, ai mund t? ket? b?r? edhe sh?rbimin e bazuar n? ekzaminimin me shpejt?si n? Uri. Edhe pse k?to
shuma maksimale dhe i pari i huamarrjes ?sht? vendosur t? jet? m? e ul?t, ne kemi nevoj? p?r t? holla menj?her?, do t? ishte nj? lajm i mir? p?r njer?zit q?.
P?rve? k?saj, pasi norma e interesit ?sht? gjithashtu vendi i nd?rgjegjsh?m ?sht? i madh, ju lutem provoni p?r t? par? faqen e internetit t? bank?s p?r aq koh? sa t? shqet?suar.

 

N? ve?anti, n?se kredi kart?n e bank?s t? bazuar n? Internet, ka edhe nj? vend i quajtur mundur deri t? nj?jtin shqyrtim dit? dhe kredi t? nj?jt?n dit?.
Megjithat?, p?r shkak se nuk ka asnj? dritare p?r t? ofruar dokumentet e k?rkuara, v?mendja n? pik?n n? t? cil?n forma e nj? dat? t? m?vonshme postimeve. N? disa raste
, dokumentet nuk mund t? kryhet huamarrjen p?r t? arritur, sepse rasti i quajtur gjithashtu t? sigurohemi q? ju t? regjistroheni nga t? studiuar mir?.

 

kredi P?rmbledhje

kart? bankare ?sht? maksimumi i p?rfitimeve mund t? ulur norm?n e interesit.
t? tilla si kur ju doni t? aplikoni p?r konsolidimin e borxhit dhe, kur e pasurive t? patundshme dhe t? lart? t? tilla si pazar makin?, n? m?nyr? p?r t? reduktuar t? zvog?luar pages?n p?rfundimtare do t? jet? kandidati i par?.

 

P?rve? k?saj, banka ?sht? nj? vend ku specialist?t se si t? veproj? fondet jan? duke punuar. Ose
mund t? paguaj? duke ruajtur nj? jet? n? qoft? se Tatere ?far? lloj t? planit t? shlyerjes, dhe ?sht? e leht? p?r t'u konsultuar me normat e interesit, duke p?rfshir? edhe gj?ra t? tilla si se sa se si nj? udh?zues, ata t? cil?t jan? t? shqet?suar n? lidhje me huamarrjen, s? pari t? p?rpiqen p?r t? folur n? bank? ?sht? gjithashtu nj? ide e mir?.