Wat je caching behoefte op het moment om geld te lenen

In de afgelopen jaren werd het onbemande contract machines Mitsukareru, zodat overal in de stad, caching toepassing van moet in staat zijn om gemakkelijk dan voorheen.
zonder iedere keer dat nodig is om de procedure bij de balie te voeren, door de vraag en antwoord sessie van de documenten en de volgorde van een paar minuten die zijn opgegeven, want wie de regelmatigheid van de kredietverlening zal worden herzien. Dat gezegd hebbende
, voor mensen die overwegen probeert te gebruiken voor de eerste keer onbemande contract machines, wat voor soort documenten nodig is, kunt u ook wat voor soort ongemakkelijk niet weten of het onderzoek in de procedure wordt uitgevoerd.
Dus deze keer, zullen we introduceren wat je nodig hebt op het moment van caching applicatie.

 

identificatiedocument vereist

Als u een consument finance caching, enz., het eerste nodig is, is de identificatiedocumenten.
De identificatie document, verwijst naar de
? naam
? Adres
? geboortedatum
de offici?le identiteitskaart betrouwbaar is beschreven, is een algemeen, rijbewijs of paspoort van de bestuurder, enz. Het zal zijn als.
op het moment van een applicatie, moet je er een die in staat is om op betrouwbare wijze te bevestigen dat er geen fout in de informatie.

 

Daarnaast worden identificatiedocumenten niet verplicht om het oorspronkelijke, basic te printen en in zo'n zwart-wit exemplaar ingediend in te dienen. In licentie
het vaakst wordt gebruikt bestuurder, dan kunt u er rekening mee dat u een kopie van beide kanten moet hebben in het geval van dit.
naar de andere, wat kan worden gebruikt als identificatiedocumenten, paspoorten en dergelijke.
geen, en ze hebben verlopen, want er is een mogelijkheid dat wordt beschouwd als een ongeldige identificatiedocumenten, de bevestiging van de deadline Laten we niet vergeten.

 

Wat is er nodig in sommige gevallen

In de meeste van de financi?le consument, passen we de caching als er identificatiedocumenten en afdichting.
echter, en als de lener van het lenen bedrijf met een groot aantal, bij caching het totale bedrag een bepaald bedrag, het hoeft niet althans dat nodig is om inkomensbewijs scheiden.

 

inkomen certificaat relatie, voor het geleende geld, is het materiaal voor degene met de terugbetaling vermogen om te voldoen wordt vastgesteld.
daling is met name loonbrieven en de roerende slip, in de salarisspecificatie, om te bewijzen dat het een stabiel inkomen, kan u worden gevraagd om samen te leggen, zoals de twee voorgaande maanden.
caching sommige deskundigen op dit gebied, omdat het een scherpe kan vervangen, zelfs in zoals certificaat inkomen en aanslag, zal een soepele contract niet in paniek en blijf ook onderdrukt voor het contract methode van pre-eigen beroepen en deskundigen op dit gebied uit te voeren.

 

het geval van mensen die werken als een eenmanszaak of een free-lance, zal inkomen bewijs de beslissing verslag. Want als je tekort verklaard
het voorgaande jaar, is niet minder het geval dat lenen moeilijk wordt.
De reden hiervoor is dat de grens van caching hoeveelheid, die het totale bedrag reglement te bepalen.
door deze wet, lenen meer dan een derde van de jaarlijkse inkomsten van een mechanisme dat niet kan worden uitgevoerd is geworden, ik inkomsten minder kans als het onderzoek van de stabiliteit en niet een eenmanszaak is caching.

 

Als u meer dan

lenen is


vergeleken met de normale leningen, als u zich aanmeldt voor meer caching, is er een manier om een ??aanvraag voor een lening die werd gedekt door onroerend goed.
thuis of op kantoor, is wat dat kan worden gebruikt wanneer er sprake is en andere land. Hoeveelheid geld die
lenen ook, met betrekking tot de waardering van onroerend goed kan zijn in staat zal zijn tot ongeveer 50% te gebruiken tot 70%.

 

leningen als onderpand onroerend goed, in aanvulling op de persoonlijke identificatiedocumenten en het inkomen certificaat, vastgoed identificatiedocumenten, zoals een certificaat van geregistreerde zaken nodig.
Daarnaast overeenkomst of die nodig zijn bij het aanvragen van onderpand, laten we er rekening mee dat het noodzakelijk is klaar voor het aanvraagformulier te zijn.

 

Overzicht

bij het uitvoeren van

caching, lenen geld U moet het document informatie die mensen kunnen zien.
als identificatiedocumenten voor dat, maken de indiening van identificatie kunt u het adres en geboortedatum te zien.
elk kopi?ren, printen deel Let's aandacht te dienen terwijl bereid om niet te dun zijn.

 

Als je wat meer geld te lenen, in het geval van een veelvoud van caching, is het belangrijk om te laten aan de documenten voor te bereiden om de extra inkomsten te bewijzen. In het geval van mensen die zaken doen in
individuen, de aangifte jij de afgelopen fiscale jaar van de omzet en winst nodig zal zijn als inkomen certificaat.
er is een vast inkomen, laten we een indienen als bewijs van vermogen om te betalen.

 

Bovendien, consumer finance, in het geval die willen huren van een coherent fondsen te zetten, wordt aanbevolen om de caching uit te voeren in het onroerend goed worden aangemerkt.
als onderpand voor een gebouw, zoals op kantoor of thuis, lenen mogelijk is en of het al dan niet in termen van de berekening van de waarde van het vastgoed wordt gedaan. Documenten in te dienen
veel, totdat het onderzoek is afgerond is het belangrijk om een ??marge van tijd.