Een totaal bedrag van regelgeving

Maar is een systeem dat de totale hoeveelheid regelgeving die ook werd een tijdje geleden te zien in kranten en nieuws, tot nu toe voor de mensen die niet de rand in de schulden had, veel mensen die op aarde niet weet wat je geregeld zou zijn.
Deze keer, voor het totale bedrag van de regelgeving, zullen we de achtergrond die een kans om de inhoud ervan te bepalen werd te introduceren.

 

Wat is het totale bedrag controle?

De

totale bedrag van de regelgeving, toen hij zich aanmeldde voor het lenen, de schuldenaar is de wet die bepaalt dat slechts tot een derde van het jaarlijkse inkomen niet geld kan lenen. De
Met name na de uitvoering in het geval van werknemers van de jaarlijkse inkomsten 3,6 miljoen, zal het niet in staat zijn om slechts tot 1,2 miljoen yen lenen.
Dit is, ook al is hetzelfde als ik me aanmeldde voor meer dan ??n bedrijf, zult u niet in staat zijn om de schuld meer verdienen dan 120 miljoen.

 

Bovendien, als het aanvragen van een nieuwe lening in de financi?le wereld van de consument, is het totale bedrag van de regelgeving en tegelijkertijd ook de indiening van het inkomen certificaat in aanvulling op de normale onderzoek nodig was.
Deze zijn een aanvulling op de financiering van de consument, ook in de kredietinstelling of credit card maatschappij, zou ik zeggen dat het is verrassend vertrouwd wet, omdat de zaak moet worden toegepast.

 

totale hoeveelheid regelgeving werd geboren achtergrond

De reden voor

totale hoeveelheid regelgeving werd geboren, heeft te maken met die persoon het uitvoeren van een self-faillissement is toegenomen. Onder de rente, de zogenaamde grijze zone
handhaving geleden, was in staat om te doen door de consument financi?n van de discretionaire bevoegdheid als er een bepaald bedrag aan inkomsten, een aantal leningen.
Als gevolg daarvan, zegt dat de persoon die in de financiering werd ontroerd in reactie op de recessie van de kanteling werd toenemend aantal gevallen het gebruik van de financi?le consument.
echter afbetalingsplan van de persoon die de Mamanarazu, een resultaat dat meer en meer schulden om snel sneeuwbal had geleend, ja het is ook heel wat dat het leven wordt Mamanaranaku.

 

van deze trend, door de schuldenaar om een ??self-faillissement uit te voeren is toegenomen, zijn veel van de consumer finance en Machikin management strenger geworden.
resultaat Machikin zoals is geworteld in de regio, is het niet, althans wanneer het herstel failliet Mamanarazu is gegaan.
Met andere woorden, zelfs de vakman uitgeleend ook mensen die geleend, wij beiden zijn in de stand van het recht is geworden in plaats van Yuka goed gelegen.

 

Daarom is in de regering nu het verschaffen van ??n van de regel in de vorm van de totale controle.
als de gebruiker kant, maar je zou voelen onhandig deel kan niet worden uitgevoerd is lenen slechts tot een bepaalde hoeveelheid geld, aan de andere kant zijn op geen enkele wijze een slechte zaak regering is aan ons om te stoppen voordat vallen in de schulden hel Xiang.

 

uitzondering van het totale bedrag verordening

Op deze manier, het totale bedrag van de regelgeving is een wet die van fundamenteel belang is voor de financiering van een individu van een persoon kan ontvangen is beperkt.
Er is echter ook een geval waarin deze verordening is de uitzondering.
dan de typische degenen, zoals hypotheken en autoleningen, terwijl een zeer groot winkelcentrum, maar die met nauwe banden met het leven.

 

ook, is met die welke bij wijze van uitzondering in een totale hoeveelheid van regelgeving hebben erkend, ook uitlenen van zakelijke fondsen.
Dit betekent niet lenen als de kosten van levensonderhoud, is bedoeld om de vorm van kredietverlening aan ondernemers voor het bedrijfsleven gelden in ontvangst nemen. Om
goedgekeurd te krijgen, omdat het in wezen de indiening van het inkomen certificaat vereist, op het moment van de aanvraag is dat je moet hebben voorbereid de aangifte en betaling van belasting certificaat.

 

Daarnaast lenen in principe, banken en kredietinstellingen vallen niet onder het totale bedrag van de regelgeving.
vergelijking met consumer finance, hoewel het onderzoek aantal dagen dat een dergelijk nadeel nodig is, zou ik zeggen dat er ook om te proberen om te kiezen wanneer je wilt een bepaalde geld te lenen.
natuurlijk, niet-gereglementeerde Dit betekent niet onbeperkt geld wordt geleend.
in het bijzonder, in het geval van mensen die in de schulden zijn gekomen tot op zekere hoogte, omdat het onderzoek ernstig wordt, zijn er veel gevallen die niet het gevolg kan lenen.

 

gerelateerd / het geld geleend van de bank
gerelateerd / om een ??"http://xn--t8ja5qbdc8bd3083eea5016pfa.com/cooltaiwan/calculator_01.html"> geld te huren in de bank

 

Overzicht

totale hoeveelheid regelgeving is de som van de schuld is de wet, die werd gedefinieerd als de ??n-derde van de jaarlijkse inkomsten voor de bovengrens.
Bovendien, afhankelijk van het leenbedrag Er zijn regelingen, zoals vereist inkomen certificaat.

 

totale volume wordt vooral toegepast, zoals finance en consumentenkrediet cards en zakelijke fondsen in de eenmanszaken, zullen worden vrijgesteld met betrekking tot het lenen in de bank zijn.
Dit is een sterke implicatie dat de mogelijkheid van banken en bedrijven zijn begaan, wordt het niet op een manier die onbeperkt geld lenen.
laatste, omdat ervan wordt uitgegaan dat u het geld lenen in de terugbetaling mogelijk scala van haar eigen, is het belangrijk om ernstig schuld zal zorgvuldig worden overwogen.