Principal tetep-tingkat sistem bergulir

Wis principal tetep-tingkat bergulir asring katon ing silihan kertu kayata, nanging yen bener digunakake, uga bakal akeh wong ora ngerti carane kanggo males.
wektu iki, bebarengan karo kaluwihan lan cacat saka sistem bergilir tetep-tingkat principal bakal ngenalaken.

 

related / principal lan kapentingan tetep-tingkat bergilir
related / principal imbangan Muter lan rencana mbayar maneh kapentingan sakcara-line

 

apa sing principal tetep-tingkat bergilir

principal sistem bergilir tetep-tingkat lan, ing babagan predetermined wektu kontrak wis mlebu nang, bab sing bakal nindakake mbayar maneh saben wulan.
Khusus, ping pingan dening tingkat tetep kanggo principal, jumlah dhuwit plus kapentingan pingan dening nyata saben annum ing silihan sing imbangan, bakal diset minangka jumlah mbayar maneh saben wulan saka dhuwit.

 

Yen conto tartamtu

conto ngasor imbangan 4% kredit konsumen ing tingkat tetep principal bergilir, diselang 100.000 yen kapentingan tarif taunan 10%, pitungan minangka nderek bakal.
100.000 yen × 4% + (100.000 yen × (10 ÷ 12 months)) _ x000D_ = 4,000 yen + (100.000 yen × 0,83%) _ x000D_ = 4, Supaya imbangan saka 830 yen utang

 

melorot kanggo saben mbayar maneh, iku wis ditondoi dening arep mudhun repayments alamiah saben wulan saben sasi. _X000D_ cilik saka sasi ing ngisor iki,
((\ 100.000 yen -4830) × 4%) + (\ 100.000 yen -4830) × 0,83%) _ x000D_ = (95.170 yen × 4%) + (\ 95.170 × 0,83%) _ x000D_ = bakal 3807 yen Tasu790 yen
= 4.597 yen
.
prab?dan antarane 233 yen sepele, sawis? enem sasi kanthi nggunakake ngasor-imbangan sampeyan bisa metu ing cedhak 3000 yen kanggo 5000 yen.

 

keuntungan saka

principal tetep-tingkat bergilir patut iku nomer mbayar maneh saka kaping bisa diwilang ing advance.
kanggo saben wulan gampang ngerti carane ngasilake pinten principal punika, nomer mbayar maneh final kaping uga trep lan gampang mangertos.
uga kanggo wong nggunakake kanggo institusi financial pisanan, ngomong sing bisa ngrancang nggunakake. Jumlah dadi

 

mbayar maneh uga, iku kauntungan gedhe amarga kurang saka principal lan kapentingan tetep-tingkat sistem bergulir. Amarga ana uga cara kanggo fokus nyusuki
principal, bakal nomer kaping saged dipuntekan luwih kene akeh mesthi. Yen sampeyan
tentatively utang 100 yuta lan nomer kaping 200 kaping toko, ana kaping yen prab?dan watara 15 taun, lair ing pitungan dina.

 

kasunyatan sing nomer mbayar utange cilik, iku mbutuhake jumlah kurang saka kapentingan. Yen sampeyan diselang
50 yuta lan prab?dan antarane principal lan sistem bergilir kapentingan tetep-tingkat bakal gedhe banget lan 150.000 yen.
Amarga prab?dan cilik ing wektu mbayar maneh saben wulan, bakal ora sawetara wong sing ora sok dong mirsani prab?dan.

 

kerugian

minangka cacat sistem bergilir tetep-tingkat principal, jumlah mbayar maneh saben wulan, ana titik kang bisa dadi luwih saka principal lan sistem bergilir kapentingan tetep-tingkat.
Iki amarga jumlah dhuwit sing kenek principal, luwih gedhe tinimbang cara mbayar maneh liyane. Malah yen kapentingan tarif
padha, sampeyan bisa uga kudu prab?dan antarane 10.000 yen cedhak beban kanggo dompet lair.

 

saiki, uga bener sing perusahaan financial cilik gabungke principal tetep-tingkat sistem bergulir.
Banjur, yen sampeyan pengin yen kanggo milih cara iki, ing Panggonan pisanan sampeyan bisa perusahaan wis ora ditangani.

 

luwih, ngomong sing ora ketompo carane mbayar maneh tambah, amarga ora tuku iku wis bergilir kredit, ana uga risiko wektu mbayar maneh dadi maneh saka silihan normal.
Nanging, yen Tambah jumlah pesawat dhuwit, iku kekiyatan bisa supaya ol?h ing antarane wong-wong mau wektu awal.

 

menyang

principal Summary


principal tetep-tingkat sistem bergilir iki diselang, ping pingan dening tingkat tetep predetermined, apa mbayar maneh ing jumlah dhuwit plus kapentingan. Keuntungan
, iku pasuryan bisa kasebut sing nomer sasi kanggo males bisa diitung saka awal.
Uga ing jumlah mbayar maneh dhuwit, paling ing comparison karo cara liyane, sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab mbayar ak?h saka kapentingan.

 

tangan liyane, minangka cacat, repayments gedhe Applied kanggo saben wulan, bakal kaparingan iku.
nalika rent punika malah dhuwur ing atusan ewu, kadang malah luwih gedhe jumlah dhuwit kanggo mbayar kanggo panggonan, sampeyan kudu milih saka mangertos.

 

Kajaba iku, amarga ana sawetara perusahaan sing wis rampung ing principal tetep-tingkat cara bergilir, gumantung ing wektu perlu dhuwit sing perlu kanggo nggawe perusahaan kanggo milih kanthi teliti.
kanggo sistem bergilir tetep-tingkat principal iki diselang principal, ping pingan dening tingkat tetep predetermined, iku apa mbayar maneh ing jumlah dhuwit plus kapentingan. Keuntungan
, iku pasuryan bisa kasebut sing nomer sasi kanggo males bisa diitung saka awal.
Uga ing jumlah mbayar maneh dhuwit, paling ing comparison karo cara liyane, sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab mbayar ak?h saka kapentingan.

 

tangan liyane, minangka cacat, repayments gedhe Applied kanggo saben wulan, bakal kaparingan iku.
nalika rent punika malah dhuwur ing atusan ewu, kadang malah luwih gedhe jumlah dhuwit kanggo mbayar kanggo panggonan, sampeyan kudu milih saka mangertos.

 

Kajaba iku, amarga ana sawetara perusahaan sing wis rampung ing principal tetep-tingkat cara bergilir, gumantung ing wektu perlu dhuwit sing perlu kanggo nggawe perusahaan kanggo milih kanthi teliti.